Hier kunt u de gewenste documentatie en software zoeken en downloaden

 
Alle apparaten van PR electronics worden ondersteund door uitgebreide documentatie. Voor bepaalde apparaten bieden we ook software voor flexibele configuratie/kalibratie en GSD/DD-bestanden voor buscommunicatie.

 

Technische productdocumentatie
Apparaatgerelateerde documentatie, inclusief handleidingen/bedieningsinstructies, gegevensbladen en productcertificaten.
 


Publicaties
Een waaier van folders om u een overzicht te bieden: productgidsen, folders van productseries, folders voor marktsegmenten/bedrijfstakken, etc.
 


Software
Voor gebruikers die een pc verkiezen, zijn bepaalde apparaten te programmeren met een pc en gemakkelijk en flexibel te configureren met onze PReset-software. Met dit Windows-gebaseerde programma kunt u de apparaten configureren en kalibreren en sensorfouten detecteren via uw comfortabele pc.
Meer lezen en PReset downloaden.
 


Apparaten met geïntegreerde buscommunicatie hebben GSD/DD-bestanden nodig om te functioneren. Een GSD/DD-bestand bevat informatie waarmee de transmitter kan communiceren met het bussysteem.
Meer lezen en downloaden.

 

 

New 6Mm Temp403x403 Png

3113 HART temperatuurconverter en 3337 HART temperatuurconverter met lusvoeding 

De Device Description (DD)-bestanden worden op een later tijdstip beschikbaar gesteld op de website van de HART Communication Foundation. Tot die tijd kunt u de bestanden vinden op deze pagina: bestanden voor buscommunicatie.