Carrière

 
Hebt u duidelijk talent en een pioniersgeest?

 

Waarom PR electronics?
Wilt u bij een innovatief en energiek bedrijf werken, dat zaken doet in allerlei bedrijfstakken en sommige van de grootste merken ter wereld bedient? En wilt u werken met geavanceerde producten die zelfs de grootste uitdagingen op het gebied van signaalconditionering aankunnen?

 

Voeding voor de proactieve geest
Wij ontwikkelen, fabriceren en leveren elektronische signaalconditioneringsapparatuur voor proces- en fabrieksautomatisering, en wij staan bekend om onze goed presterende producten. Achter ieder product van ons staan mensen. Het zijn de mensen bij PR electronics en hun jaren van ervaring die onze producten tot leven brengen; vanaf de ontwikkeling van innovatieve en slimme producten, tot hulp aan onze klanten bij de keuze van het juiste apparaat, tot en met de productie en validatie van elk product voordat dit onze fabriek verlaat.

 

Een inspirerende werkplek
Wij willen de allerbeste mensen vinden en aanwerven, die onze waarden delen en die meehelpen om van PR electronics een inspirerende werkplek te maken. Als u wilt werken op een plaats die nooit stilligt, een plaats die persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt en die uitdagingen en beloningen biedt voor initiatief en innovatie - bekijk dan onze vacatures.

challenges and rewards initiative and innovation - take a look at our job openings.