Proceswaarden voor temperatuur in één oogopslag

 
7501 Veldgeoriënteerde HART-temperatuurtransmitter met display en optische knoppen - eenvoudige configuratie en diagnose via het front...

 

Pr Electronics 7501 Programming 300X400  

U kunt nu uw proceswaarden eenvoudig programmeren en snel een controle en diagnose uitvoeren met de veldgeoriënteerde HART 7501 temperatuurtransmitter. De unieke technologie stelt u in staat om de transmitter in elke omgeving te programmeren, door gewoon de optische knoppen op de voorkant van de behuizing aan te raken - zelfs als u handschoenen draagt.

 

Via dit front kunt u ook geavanceerde HART-programmering uitvoeren, zodat u de handheld communicators (HHC) aanzienlijk minder vaak nodig hebt.

 

Productkenmerken

  • 60 mm dot-matrix display met achtergrondverlichting en radiale grafiek
  • Optische knoppen die ook in extreme omgevingen werken
  • Snelle en intuïtieve geleide programmering
  • HART 7 functionaliteit met HART 5 compatibiliteit
  • Invoer vanuit RTD, TC, Ohm en bipolaire mV; analoge uitvoer

 

Als het apparaat eenmaal is geïnstalleerd, hoeft u de behuizing nooit meer te openen. De goed leesbare display met een diameter van 60 mm geeft de procesomvang duidelijk weer, onder meer via een radiale grafiek.

 

Gemakkelijke configuratie en bediening

De veldgeoriënteerde 7501 HART-temperatuurtransmitter kan op 3 manieren worden gemonteerd: op de temperatuursensor, op een pijpleiding of op een paneel.

 

De configuratie is gemakkelijk en logisch, met rollende helpteksten en drie logische knoppen: pijl omhoog, pijl omlaag en OK.

 

Met het gebruiksvriendelijke PR-menu kunt u het apparaat binnen de minuut rechtstreeks programmeren. 

 

7501 Field mounted HART temperature transmitter

 

Bekijk de video:

 

 

 

7501 Folder Be   > Download de brochure

 

Contacteer ons

Wilt u met een specialist bespreken hoe u uw proceswaarden eenvoudig kunt programmeren en snel een controle en diagnose kunt uitvoeren met de veldgeoriënteerde HART 7501 temperatuurtransmitter?

Aarzel niet en neem contact op met ons.